Näytetään tulokset 1–32 / 76

Sisustuspaneelit, tehostepaneelit ja akustiikkapaneelit. Useissa eri profiileissa: Hirsipaneeli, rimapaneeli, sormipaneeli ja Dyynipaneeli.

Sormipaneeli: Sormipaneeli on viimeaikoina noussut suosituimpien tehostepaneelien joukkoon. Sormipaneelista onkin moneksi. Luot sormipaneelilla vaikkapa näyttävät kaapin ovet tai tyylikkään sängynpäädyn.

Rimapaneeli: Rimapaneelilla luot näyttäviä ja käytännöllisiä rimatoteutuksia. Rimapaneelit ovat ympäripontattuja siistillä saumalla, ja täten helposti jatkettavissa pienellä hukalla. Rimatoteutukset ovat linjakkaita sisustuselementtejä, joilla voit parantaa tilan akustiikkaa.

Rimapaneeli sopii käytettäväksi yksinään tai yhdistettäväksi muiden paneeliprofiilien kanssa , jolloin saadaan näyttäviä ja persoonallisia toteutuksia.

Hirsipaneeli: Hirsipaneeli sopii sisäkattojen ja -seinien verhouksiin. Hirsipaneeli on ajaton ja elävä materiaali, joka sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin.

Dyyni -paneelit: Dyyni -paneelit ovat näyttäviä ja ilmeikkäitä sisustuspaneeleja, joilla luot modernin sisustuksen kaikkiin tiloihin. Aaltomainen, hiekkadyyniä muistuttava sisustuspaneeli on saanut nimensä Kalajoen hiekkasärkkien hiekkadyyneistä.

Paneelit soveltuvat hyvin välitilan ratkaisuiksi tai jopa aamiaiskaapin taustalle.

Paneelin valinta

Aloita tilan yleisilmeestä. Minkälainen paneelin väri ja pinta voisi sopia tilaan? Pieniin ja hämäriin tiloihin sopii yleensä vaalea puu (kuusi), kun taas avariin ja valoisin tiloihin voi käyttää tummempia sävyjä (mänty).

Kodikasta ilmettä ja tuntua luot eläväpintaisella ja oksaisella puulla. Yksinkertaisella ja rauhallisemmalla pintakuviolla taas luot arvokasta tunnelmaa.

Paneeli voidaan asentaa esimerkiksi vain yhteen tilan seinistä tai vaihtoehtoisesti kaikkiin tilan seiniin. Asentamalla paneeli vain yhteen seinään, voidaan panelointia käyttää tehostekeinona. Yhden seinän verhoilulla voidaan luoda vaikkapa rauhallinen tai valoisa seinä.

Paneelin asentaminen

Kiinnitä huomiota mihin suuntaan asennat paneelin. Vaakaverhoilulla voit madaltaa korkeaa huonetta. Pystyverhoilulla taas tehdä tilasta tilavamman oloisen.

Lajittele laudat ennen asennusta. Tarkista ennen lautojen kiinnitystä että pintakuvioltaan ja värisävyltään erilaiset laudat tulee aseteltua tasapainoisesti seinään.