Näytetään tulokset 1–32 / 44

Benders

Benders on vuodesta 1960 toiminut perheyritys. Benders on markkinoiden laadukkaimpia betoni- ja luonnonkivituotteiden tuottajia Pohjolassa.

Bendersiltä löytyy laaja valikoima Katto-, Piha-, Luonnonkivi-, Infra-, Sokkeli- ja Seinä-tuotteita.

 

Viisi hyvää syytä valita Benders

Ympäristöajattelun periaatteet
Sora, hiekka ja sementti saadaan tehtaan lähialueilta. Bendersin värit ovat vesiliukoisia. Materiaalien ylijäämä käytetään uudestaan ja valmistuksessa syntyvä lämpö hyödynnetään tehdastilojen lämmittämiseen. Benders
on ISO 14001 sertifioitu.

Kaikki tuotanto tapahtuu moderneissa tehtaissa tarkan laadunvalvonnan alla.
Näin varmistetaan tuotteiden korkea laatu. Kulutuksen- ja pakkasenkesto ovat tärkeitä asioita Bendersin tuotteissa.

Palvelu on Bendersille kunnia-asia.
Tavoitteemme on palvella niin, että asiakas voi tuntea itsensä ja asiansa tärkeäksi suunnitteluvaiheessa, kaupanteon aikana sekä vielä tuotteen toimittamisen jälkeen. Tulet huomaamaan tämän ”Bendersin hengen” kun otat Bendersiin yhteyttä. Luota siihen.

Toimitus voidaan sopia nosturiautolla tehtäväksi.
Saat tuotteesi suoraan katollesi tai puutarhaasi. Sinä päätät miten ja milloin. Me toimitamme sovittuun aikaan. (Kuusti järjestää toimituksen puolestasi. Ilmoita nosturiauton tarpeesta tilauksen yhteydessä.)

Sadattuhannet asiakkaat eivät voi olla väärässä.
Kuusi kymmenestä kattotiiliasiakkaasta Ruotsissa tilaa kattonsa Bendersiltä. Bendersin tuotteet ja palvelut puhuvat puolestaan. Nyt Benders on itsestään selvä valinta myös Suomessa ja kattotiilien lisäksi myös pihakivituotteissa.